EEN BIJZONDER COMPLEET OBJECT

Met uitgebreide sportfaciliteitenin een van de mooiste gebieden van Noord Europa

(Ligging: Noordoost Frankrijk)

Op slechts 5,5 auto uren van Nederland, ligt dit bijzonder mooie landgoed (1.1 hectare) tussen de groene heuvels van de Vogezen (Noordoost Frankrijk), op de grens met de Elzas (4,5 km). Iets verderop begint de beroemde Elzas wijnroute met haar traditionele kleurrijke vakwerkhuizen en vele culinaire verrassingen.

Het landgoed bestaat uit een woonhuis in Franse landelijke stijl (211 m2, bouwjaar 2002), verschillende recente bijgebouwen, een verwarmd buitenzwembad, een nieuwe 4 seizoenen tennisbaan en een 3-hole golfbaan. Een ideale plek om u, in alle privacy, terug te trekken. Waar u kunt genieten van de prachtige omgeving, zuivere lucht, de uitgebreide sportieve mogelijkheden en dat allemaal met de luxe en het comfort van een moderne woning.

Het ruime landhuis is gebouwd in 2002 en uitstekend onderhouden. De master bedroom heeft een en suite badkamer, er zijn twee slaapkamers voor gasten met badkamer en twee kleinere slaapkamers. In totaal biedt de woning plek aan 10 personen.

 

Een uniek landhuis

Het landhuis (211 m2) is in 2002 onder architectuur gebouwd in de lokale stijl. De ruime woning heeft twee verdiepingen, drie slaapkamers, een mezzanine met zicht op de woonkamer, twee badkamers, twee kleinere slaapkamers op de eerste verdieping en twee aparte toiletten. De zeer ruime woonkamer van 46 m2 loopt over in een ruime open keuken die is voorzien van alle voorstelbare apparatuur (o.a. twee koel-vriescombinaties, vaatwasser, oven met grill en zes keramische kookpitten).

De salon heeft drie schuifdeuren die openen richting het terras en, net als alle andere kamers, een adembenemend zicht bieden op de prachtige omgeving. Alles bij elkaar een zeer luxueus en compleet object.

Op het eigen terrein vindt u verder een verwarmd buitenzwembad, een nieuwe 4 seizoenen tennisbaan, een ‘3-hole’ pitch en put golfbaan, een garage voor tuin-machines, een groot tuinhuis, een schuur voor haardhout opslag alsmede de machinekamer van het zwembad.

"Het is voor het eerst dat ik een dergelijke unieke combinatie van kwaliteit, rust en faciliteiten tegengekomen ben. Kom kijken bij dit bijzondere landgoed, waar u direct in kunt trekken, compleet met bekwaam personeel voor het onderhouden van de woning en het land daaromheen." - Benjamin Haas, France4U

1500

ENERGIE KOSTEN/JAAR

211

WOONOPPERVLAKTE

11351

GROND

5

SLAAPKAMERS