Feiten & Cijfers

Le Chant des Sapins bevindt zich net buiten het kleine dorp Le Saulcy, aan een rustige landweg die enkel door lokaal bestemmingsverkeer wordt gebruikt. Vanaf de verhoogde ligging van de woning heeft u adembenemend uitzicht op de met naaldbomen bedekte heuvels van de Vogezen. Het aangrenzende gebied Elzas heeft prachtige wijngaarden (de beroemde wijnroute), charmante vakwerkhuizen en een groot aantal zeer goede restaurants. Dit alles op korte rij afstand.

In de wintermaanden zijn er in de buurt een groot aantal skipistes. La Bresse (1.350m, 35 pistes) en Gerardmer (1.140m, 21 pistes) zijn de voornaamste gebieden met een grote variëteit aan wintersport mogelijkheden voor alle niveaus.

In de zomermaanden biedt het meer in Gerardmer, samen met een aantal andere meren dichterbij, vele zwem en watersport mogelijkheden.

In het naastgelegen dorp Belval (slechts 1.000 m vanaf de toegangspoort) zit een pizzeria en het stadje Senones (op 8 minuten rijden) heeft diverse winkels, supermarkten en een wekelijkse markt.

Reisinformatie

Le Chant des Sapins kan met de auto eenvoudig bereikt worden vanaf de Benelux, het zuiden van Engeland, Noord Frankrijk, West Duitsland en Zwitserland. Le Saulcy is ook een ideale basis waar vanuit de omgeving verkend kan worden.

De dichtstbijzijnde treinstations zijn Etival (21 min) en St. Die (31 min). Het internationale treinstation van Straatsburg ligt op slechts 45 minuten afstand. Hiervandaan brengt de TGV u in 1 uur en 48 minuten naar Parijs. Eveneens is het centraal station van Basel (Zwitserland) vanaf Le Saulcy te berijden in slechts 1 uur en 40 minuten, waarvandaan rechtstreekse treinen vertrekken naar vele bestemmingen in Zwitserland, maar ook naar Milaan (4 uur 6 min), Lago Maggiore (3 uur 47 min) of verder het oosten of zuiden van Italië.

Woning

Totaal aantal kamers: 8

Slaapkamers: 5 slaapkamers

Woonoppervlakte: 211,75 m2

Woonkamer oppervlakte: 64,85 m2

Oppervlakte buitengebouwen: 49,73 m2

Totaal grondgebied: 11.351 m2

Situatie

Overig: mooi uitzicht

Dichtstbijzijnde treinstations: Etival (17 km) & St. Die (28 km)

Internationaal treinstation: Straatsburg (75 km), met TGV verbinding naar o.a. Parijs

Extra faciliteiten

Exterieur: balkon, terras, omheinde tuin met buitenzwembad en zonnedouche, tennisbaan, 3-hole golfbaan, tuinhuis, garage, haardhout schuur.

Energie

Primair energieverbruik
(kWh/m2 per jaar)

Verwachte uitstoot
(kgco2/m2 per jaar)